LaContessaLinks & tips

Links, suggesties en tips

Yogadreams Zaandam
Oude pastorie - diverse yogastijlen
De missie van yogaschool Yogadreams is het bevorderen van de beoefening van yoga en bewustwording gebaseerd op de yogafilsofie. In de vorm van lessen, workshops, opleidingen en yoga- vakanties stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording. Ingredienten die kunnen bijdragen aan een gelukkiger leven.

www.crossmarks.nl
Design - marketing - advies
Crossmarks is een strategisch retail-adviesbureau. Zij geloven dat winkeliers die in staat zijn zich voortdurend aan te passen aan de wensen van hun klanten de winnaars van morgen zijn. Hoe krijg je veranderende wensen en omstandigheden vertaald naar een gezond businessmodel? De specialisten van Crossmarks vertellen je graag meer.

Praktijk Boveldt Nijmegen 
Voor kind, ouder en opvoeding
Soms zie je het even niet zitten en weet je niet hoe het verder moet. Je maakt je zorgen over de ontwikkeling van je zoon of dochter en merkt dat het je/jullie niet goed lukt om je/jullie kind te helpen. Je vraagt je af of je het wel goed ziet, doet of voelt. Bij praktijk Boveldt helpen ze je graag verder.

www.yogakledingonline.nl
Eenvoudig yogakleding bestellen
Yogakledingonline.nl is dé webwinkel voor yoga liefhebbers. Met een groot aanbod in mooie en comfortabele (m/v) yogakleding. Waardoor je je vrijer voelt en je intenser kunt genieten van je yogales! Kijk op de site voor de speciale sale-kortingen die soms oplopen tot wel tot 50%!

Stichtng Buddy to Buddy 
Winnaar appeltje van Oranje 2018
Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit hun isolement te komen. Dit doen ze door betrokken Bredase inwoners in contact te brengen met stauts-houders! Ook in o.a. Breda, Zutphen, Utrecht en Wageningen is Buddy to Buddy actief.

Yoga internationaal 
Inspiratiebron voor een nieuw leven
Bijna een miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen zien yoga als de weg naar een beter leven. Het blad Yoga internationaal geeft hen alles wat ze nodig hebben. Met aandacht voor mindstyle, gezondheid, lifestyle en het goede leven. Word abbonee van Yoga international - verschijnt zes keer per jaar.

Stichting Pink Ribbon
Steun de strijd tegen bortskanker
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere patiënt.

Bron-x b.v. uit Wijchen
Vinden, binden en boeien 
Iedereen heeft talent! Het is de kunst om talent te herkenen én te benutten. Dat vergt passie voor de mens en gedrevenheid om daadwerklijk op zoek te gaan van de X-factor van talenten. Bron-X begeleidt jou en je werkgever bij het ontwikkelen van je talenten en bij het creëren van een sfeer waarin het prettig goeien is.

http://m.youtube.com/watch?v=Ew8QlwCE7lQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DEw8QlwCE7lQ#

Strength, Flexibility & Balance
by Jason Bouman (YouTube)