LaContessaLinks & tips

Links, suggesties en tips

Yogatime
Meditatie - yogalessen - Utrecht

Heb je last van spanning, stress of slaap je moeilijk? Ga je door een moeilijke tijd? Of wil je je meditatie beoefening verdiepen? Ervaar de werking yoga nidra, een diepe ontspannings- meditatie bij Yogatime in Utrecht. Yoga nidra is een meditatietechniek, die helpt om lichaam en geest te ontspannen en weer in contact te komen met je diepe innerlijke rust en stilte.

Yoga internationaal 
Inspiratiebron voor een nieuw leven
Bijna een miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen zien yoga als de weg naar een beter leven. Yoga internationaal geeft hen alles wat ze nodig hebben. Met veel andacht voor mindstyle, gezondheid, lifestyle en het goede leven. Word abbonee van Yoga international - verschijnt zes keer per jaar - van € 27,50 nu voor € 19,95

www.yogakledingonline.nl
Eenvoudig yogakleding bestellen
Yogakledingonline.nl is dé webwinkel voor yoga liefhebbers. Met een groot aanbod in mooie en comfortabele (m/v) yogakleding. Waardoor je je vrijer voelt en je intenser kunt genieten van je yogales! Kijk op de site voor de speciale sale-kortingen die soms oplopen tot wel tot 50%!

YogaUtrecht & Yoga aan de Kade 
Oase van rustUtrecht - Den Bosch 
Vriendelijke en toegankelijke yogascholen waarin ieder naar eigen mogelijkheden aan yoga kan doen. De lessen worden verzorgd door professionele docenten die een veilige, nuchtere  en een niet-prestatiegerichte manier van oefenen nastreven. Je kunt er dagelijks verschillende vormen van yoga beoefenen, van heel actief en dynamisch tot ontspannend en meditatief. 

Stichtng Buddy to Buddy - Breda 
Bijzonder initiatief ism Avans Hogeschool
Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit hun isolement te komen. Dit doen ze door betrokken Bredase inwoners in contact te brengen met vluchtelingen! Ook in Zutphen is Buddy to Buddy actief.

Custom wellness 
Massage - meditatie - coaching - Noordwijk
Jouw lichaam is slimmer dan je denkt. Eén van de oudste Romeinse spreuken zegt niet voor niets; "Mens Sana in Corpore Sano" oftewel "Een gezonde geest in een gezond lichaam" Het begint allemaal met het besef, dat je tijd voor jezelf gaat maken. Care for yourself, we care for you! 

Landhuis Maso Michei
Te huur - groepen - families

Steeds vaker zijn organisaties, bedrijven maar ook grote families of vriendengroepen op zoek naar een locatie waar ze samen een week of een aantal dagen kunnen doorbrengen. Voor bijvoorbeeld training of coaching maar ook voor een bijzondere vakantie met het hele gezin of samen met vrienden een weekje actief genieten, Ben jij ook op zoek? Laat het ons weten. Wij doen je/jullie graag een mooi aanbod!

Nobelsuite
Luxe vakantie appartement - Haarlem
In een monumentaal pand in het centrum van Haarlem op 50 mtr. afstand van de grote kerk en naast het Teylers museum bevindt zich deze luxe suite. Luxe, door zijn inrichting, ligging en bijzondere sfeer. We verwelkomen je graag op één van de mooiste plekjes van onze stad...

Stichting Pink Ribbon
Steun de strijd tegen bortskanker
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere patiënt.

Yo-Jo yoga
Proeflessen - yogareizen - Rotterdam
Yo-Jo brengt yoga naar Rotterdam Ommoord. Een bron van inspiratie voor de geest en lichaam. Yo-Jo verwelkomt graag nieuwe leden - met of zonder ervaring in de yoga. Ons doel is dat cursisten zich in een veilige en prettige omgeving verder kunnen ontwikkelen in de yoga.

http://m.youtube.com/watch?v=Ew8QlwCE7lQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DEw8QlwCE7lQ#

Strength, Flexibility & Balance
by Jason Bouman (YouTube)