LaContessaLinks & tips

Links, suggesties en tips

Yoga internationaal 
Inspiratiebron voor een nieuw leven
Bijna een miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen zien yoga als de weg naar een beter leven. Yoga internationaal geeft hen alles wat ze nodig hebben. Met veel andacht voor mindstyle, gezondheid, lifestyle en het goede leven. Word abbonee van Yoga international - verschijnt zes keer per jaar.

Praktijk Boveldt - Nijmegen
Praktijk voor kind, ouder en opvoeding
Soms zie je het even niet zitten en weet je niet hoe het verder moet. Je maakt je zorgen over de ontwikkeling van je zoon of dochter en merkt dat het je/jullie niet goed lukt je/jullie kind te helpen. Je vraagt je af of je het wel goed ziet, voelt of doet. Dan kunen de specialisten van praktijk Boveldt je behulpzaam zijn...

www.yogakledingonline.nl
Eenvoudig yogakleding bestellen
Yogakledingonline.nl is dé webwinkel voor yoga liefhebbers. Met een groot aanbod in mooie en comfortabele (m/v) yogakleding. Waardoor je je vrijer voelt en je intenser kunt genieten van je yogales! Kijk op de site voor de speciale sale-kortingen die soms oplopen tot wel tot 50%!

Stichtng Buddy to Buddy - Breda 
Bijzonder initiatief ism Avans Hogeschool
Stichting Buddy to Buddy helpt vluchtelingen uit hun isolement te komen. Dit doen ze door betrokken Bredase inwoners in contact te brengen met vluchtelingen! Ook in Zutphen is Buddy to Buddy actief.

Custom wellness - Noordwijk
Massage - meditatie - coaching
Jouw lichaam is slimmer dan je denkt. Eén van de oudste Romeinse spreuken zegt niet voor niets; "Mens Sana in Corpore Sano" oftewel "Een gezonde geest in een gezond lichaam" Het begint allemaal met het besef, dat je tijd voor jezelf gaat maken. Care for yourself, we care for you! 

Landhuis Maso Michei - Noord Italië
Te huur - groepen - families - organisaties

Steeds vaker zijn organisaties, bedrijven maar ook grote families of vriendengroepen op zoek naar een locatie waar ze samen een week of een aantal dagen kunnen doorbrengen. Voor bijvoorbeeld training of coaching maar ook voor een bijzondere vakantie met het hele gezin of met vrienden een weekje actief genieten, Zijn jullie ook op zoek? Laat het ons weten. Wij doen jullie graag een betaalbaar en verassend aanbod... www.masomichei.net

Nobelsuite - Haarlem
Luxe vakantie appartement in centrum
In een monumentaal pand in het centrum van Haarlem op 50 mtr. afstand van de grote kerk en naast het Teylers museum bevindt zich deze luxe suite. Luxe, door zijn inrichting, ligging en bijzondere sfeer. We verwelkomen je graag op één van de mooiste plekjes van onze stad...

Stichting Pink Ribbon
Steun de strijd tegen bortskanker
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere patiënt.

Sfeerimpressie Yogavakantie
by Tony Péres (YouTube)

http://m.youtube.com/watch?v=Ew8QlwCE7lQ&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DEw8QlwCE7lQ#

Strength, Flexibility & Balance
by Jason Bouman (YouTube)