LaContessaNieuwsLaatste nieuws!

Seizoen start op zondag 29 april
Ook in 2018 ben je weer van harte welkom om te komen genieten van een yogavakantie boordevol inspiratie en nieuwe enegrie. Als je besluit om te komen in een van de eerste twee weken van ons seizoen (29 april t/m 6 mei of 6 t/m 13 mei) ontvang je van ons een feestelijke korting van € 100,- per persoon op de totale reissom! Een bedrag dat je wellicht weer aan iets anders kunt besteden zoals bijvoorbeeld een heerlijke massage. Ziehier een cadeautje van ons, voor jou! (zie prijsinfo)

Genieten van de Italiaanse keuken!
Onze Italiaanse chef-kok Vito Lordi komt ook dit jaar weer voor ons koken. Ongetwijfeld tot grote vreugde van velen die eerder bij ons te gast zijn geweest. Vito is een pure specialist met ruim vijftien jaar ervaring in diverse top-hotels en restaurants. Dagelijks weet hij onze gasten te verrassen met de mooiste gerechten en prachtig opgemaakte borden. Een feest voor de tong en voor het oog! Wij zijn er dan ook trots op dat Vito zijn passie weer met ons wil delen. Zodat jij kennis kunt maken met zijn vakmanschap en kunt genieten van de ongeëvenaarde (regionale) Italiaanse keuken.
 
Wil jij ook kennismaken met de regionale (vegetarische) keuken van Trentino en de gastronomische kunsten van onze Italiaanse chef-kok? Vito heet je harte welkom!

Yoga en nog veel meer…
Yoga niet als doel maar als middel om tot rust te komen. Dat is het uitgangspunt van onze yogavakanties. Een week om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Maar ook een week om je heerlijk te laten verwennen! De weken zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar stilte, rust en verdieping. Maar die daarnaast ook wil genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Wat te denken van een prachtig live-concert elke vrijdagavond verzorgd door Masimilliano Peri met klank- schalen, zang en drums en aansluitend een feesteljk buffet? Zonder extra kosten en inbegrepen bij je vakantie-arrangement onder het motto 'Vier het leven!'.
 
Een week met tal van activiteiten maar ook met momenten van bezinning. Gewoon aan tafel, genietend van de kwaliteit van het eten, het gezelschap van gelijkgestemden en de rust- gevende atmosfeer van het landgoed. Juist deze combinatie maakt onze vakanties bijzonder en waardevol. Waarbij we ons onderscheiden door vakkennis, persoonlijke aandacht en liefde voor het leven in Italië.


Tot ziens in la bella Italia!

Je begrijpt het al, wij verheugen ons erop je in hoogst eigen persoon (ook dit jaar weer) in Italië te mogen verwelkomen. Op een unieke plek, boordevol inspiratie en met al het goede dat dit prachtige land te bieden heeft. Wat ons betreft dan ook, graag tot ziens in Italië!