LaContessaNieuwsLaatste nieuws!

Vakantie in tijden van Corona

Het coronavirus heeft Nederland en grote delen van de wereld maar zeker ook Italië in het hart getroffen. De gevolgen zijn enorm en de tragedie is nog steeds nauwelijks te bevatten. Maar ook nu weer zal Italië zich van haar sterkste zijde laten zien, daar zijn wij van overtuigd. Tot nu toe heeft de ziekte ons ontzien en zijn wij nog steeds in de gelukkige omstandigheid dat wij (binnen alle restricties en beperkingen) ons leven hier redelijk normaal kunnen voortzetten. Maar helaas dringt ook de realiteit zich als een voldongen feit aan ons op. Dit betekent dat wij geen andere mogelijkheid zien dan het voorlopig laten vervallen van alle yoga-weken en het opschorten van onze activiteiten. Voor het actuele programa verwijzen wij je dan ook graag naar agenda 2021. En dat je meer dan welkom bent en blijft, dat moge duidelijk zijn!
 
De wensen van onze gasten

Om nog beter te kunnen beantwoorden aan de wensen van onze gasten waren we al wat langer op zoek naar een nieuwe locatie. Halverwege 2019 kruisten onze wegen zich met die van Albert en Inger Top-Dickhoff, de eigenaren van Borgo Castello Pagnicaglia. Al snel bleek dat onze idealen en ideeën naadloos bij elkaar aansloten en zijn we een samenwerking gestart. Alles waar wij zelf blij van worden op vakantie kunnen we op hun landgoed aanbieden. En nog net een beetje (veel) meer!

Van het sfeervolle eigentijdse interieur, de kamers met de mooie grote bedden, het heerlijke ontbijt met verse groente en fruitsappen, de prachtige wijnen die geschonken worden tot aan het zwembad, de tuin en de activiteiten; in Borgo Castello Panicaglia zijn sfeer, kwaliteit, ontspanning en genieten onlosmakelijk met elkaar vervlochten!

Internationale samenwerking

Vanaf 2019 zijn wij ook een samenwerking aangegaan met Yogadreams in Zaandam, opgericht door Myrna van Kemenade. Omdat wij elkaar al heel lang kennen en we onze passie voor yoga en liefde voor Italië met zoveel mogelijk mensen wilden delen. Waarom? Omdat yoga helpt en Italië (nog steeds) een fantastisch vakantieland is en blijft! Daarom zullen ook volgend seizoen de lessen weer een aantal weken verzorgd worden door docenten van Yogadreams. Waarbij hun aanbod een afgewogen samenspel zal zijn tussen kracht en ontspanning. Door warmte, veiligheid en gezelligheid hopen zij een sfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt. Om zo bij te dragen aan een inspirerende en onvergetelijke vakantie voor onze gasten.

Myrna is in 2007 begonnen met Yogadreams en inmiddels bestaat haar school uit een team van docenten die allemaal hun eigen yogastijl en specialiteit hebben. 
 
Ci vediamo in Italia!

Je begrijpt het al, wij zijn (ondanks alles wat er zich op dit moment in de wereld om ons heen afspeelt) nog steeds enthousiast over onze verhuizing, blij met de samenwerking met Albert, Inger en Myrna en verheugen ons erop je op afzienbare termijn te mogen verwel- komen op ons landgoed in Umbrië. Wat ons betreft dan ook, heel graag tot (weder)ziens in Italië.

En in de tussentijd wensen we je vooral alle goeds, veel wijsheid en bovenal gezondheid!