LaContessaNieuwsLaatste nieuws!

Zon, zen en zalig eten!

Yoga niet als doel maar als middel om tot rust te komen. Dat is het uitgangspunt van onze yogavakanties. Een week om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie op te doen. Maar vooral ook een week om je heerlijk (cullinair...) te laten verwennen! Daarom zijn we blij dat dit jaar onze Italiaanse chef-kok Marco weer voor ons komt koken. Ongetwijfeld tot grote vreugde van velen die eerder bij ons te gast zijn geweest. Marco is een pure specialist in de regionale en echte liefheber met ruim tien jaar ervaring in diverse restaurants. Dagelijks weet hij onze gasten te verrassen met de mooiste gerechten en prachtig opgemaakte borden. Wij zijn er dan ook trots op dat hij zijn passie met ons wil delen. Zodat jij kennis kunt maken met zijn vakmanschap en een week lang volop kunt genieten van de ongeëvenaarde Italiaanse vegetarische keuken. 

Wandelen tijdens yogaweek

Met enige regelmaat vragen mensen aan ons of wij ook wandelvakanties aanbieden. Dat doen wij niet. Maar dat neemt niet weg dat je ook als wandelaar bij ons volledig aan je trekken kunt komen. Het is tenslotte jouw vakantie en het staat je helemaal vrij om je eigen wandel-programma samen te stellen. Als je zin hebt doe je mee aan de yoga en zo niet dan kun je in de directe omgeving van ons landgoed diverse pachtige wandelingen te maken. Waarbij wij je vanzelfsprekend graag van dienst zijn met kaarten, wandeltips en/of vervoer.

En mocht je eerst vrijblijvend willen overleggen over de mogelijkheden, dan hopen wij dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee!

Internationale samenwerking

Vanaf dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Yogadreams in Zaandam, opgericht door Myrna van Kemenade. Omdat wij elkaar al heel lang kennen en we onze passie voor yoga en liefde voor Italië met zoveel mogelijk mensen willen delen. Waarom? Omdat yoga helpt en Italië een fantastisch vakantieland is! Dit seizoen zullen dan ook vier weken de lessen verzorgd worden door verschillende docenten van Yogadreams  en zal hun les-programma een afgewogen samenspel zijn tussen kracht en ontspanning. Door warmte, veiligheid en gezelligheid hopen zij een sfeer te creëren waarbij iedereen zich prettig voelt en zo bij te dragen aan een inspirerende en onvergetelijke vakantie voor onze gasten.

In 2007 is Myrna begonnen met Yogadreams en inmiddels bestaat haar school uit een team van goede en fijne docenten die allemaal hun eigen yogastijl hebben. Dat is ook de kracht van Yogadreams: je kunt verschillende soorten yoga beoefenen op welk moment van de dag je ook maar wilt.

Door een ruim aanbod aan lessen, workshops en opleidingen wil Yogadreams mensen de unieke waarde van yoga laten ervaren in hun dagelijkse leven. En vooral ook, plezier te laten voelen!

Tot ziens op Maso Michei!

Je begrijpt het al, wij zijn blij met deze samenwerking, hebben zin in een mooi vakantieseizoen en verheugen ons erop je in dit jaar in hoogst eigen persoon te mogen verwelkomen. Op een unieke plek, met bevlogen docenten en met al het goede dat dit prachtige land te bieden heeft. Wat ons betreft dan ook, graag tot (weder)ziens in Italië!