LaContessaNieuwsLaatste nieuws!

Zon, zen en zalig eten!

Yoga niet als doel maar als middel om tot rust te komen. Dat is het uitgangspunt van onze yogavakanties. Een week om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Maar ook een week om je heerlijk cullinair te laten verwennen!

Daarom zijn we blij dat er ook dit jaar weer een Italiaanse chef-kok voor ons komt koken. Ongetwijfeld tot grote vreugde van velen die eerder bij ons te gast zijn geweest. Marco is een pure specialist in de regionale en echte liefheber met ruim tien jaar ervaring in diverse restaurants. Dagelijks weet hij onze gasten te verrassen met de mooiste gerechten en prachtig opgemaakte borden. Een feest voor de tong en voor het oog!

Wij zijn er dan ook trots op dat Marco zijn passie met ons wil delen. Zodat jij kennis kunt maken met zijn vakmanschap en volop kunt genieten van de ongeëvenaarde Italiaanse (vegetarische) keuken.
  
Ook voor wandelliefhebbers

Met enige regelmaat vragen mensen aan ons of wij ook wandelvakanties aanbieden. Dat doen wij niet. Maar dat neemt niet weg dat je als wandelaar bij ons volledig aan je trekken kunt komen. Het is tenslotte jouw vakantie en het staat je helemaal vrij om je eigen wandel-programma samen te stellen. Als je zin hebt doe je mee aan de yoga en zo niet dan kun je in de directe omgeving van ons landgoed diverse pachtige wandelingen te maken. Waarbij wij je vanzelfsprekend graag van dienst zijn met kaarten, wandeltips en/of vervoer.

En mocht je eerst vrijblijvend willen overleggen over de mogelijkheden, dan hopen wij dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee!

Tot ziens in la bella Italia!

Je begrijpt het al, wij verheugen ons erop je in hoogst eigen persoon (ook dit jaar weer) in Italië te mogen verwelkomen. Op een unieke plek, boordevol inspiratie en met al het goede dat dit prachtige land te bieden heeft. Wat ons betreft dan ook, graag tot ziens in Italië!