Bron-X loopbaanweken

Loop warm voor je talent en je ontwikkelpotentieel

Soms moet je je werkzame leven herijken. Je afvragen waar je mee bezig bent, of je nog wel voldoende plezier en passie in je werk vindt, of de dingen die je doet goed voelen of dat het volgens jouw overtuiging in jouw vakgebied echt anders zou moeten. Dat deed Mariëtte Schapers in 2007 bij LaContessa bvenop een berg in Italië. Ze kwam niet alleen tot de conclusie dat het anders moest, maar ook dat het anders kon. Deze ervaring wil ze graag met anderen delen tijdens de coachingsweken van haar Bron-X in...natuurlijk Italië!

Vinden, binden, boeien en ontwikkelen

“In 2007 nam ik een besluit op deze fantastische plek vlakbij het Gardameer en ging Bron-X van start. Tien jaar later in 2017 nam ik mijn team mee om hen te laten ervaren wat een plek kan doen. Dat gun ik iedereen!

Waarom? Omdat iedereen talent heeft! Het is echter de kunst om je talent te herkennen én te benutten. Bovendien kunnen organisaties pas echt van hun medewerkers profiteren als ze een omgeving weten te creëren waarin mensen hun talent optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen. Dat vergt passie voor de mens en gedrevenheid om daadwerkelijk op zoek te gaan naar de X-factor van talenten. Bron-X b.v begeleidt jou en je werkgever bij het ontwikkelen van je talenten en bij het creëren van een sfeer waarin het prettig groeien is. Vinden, binden, boeien en ontwikkelen. Zo creëren wij de X-factor!

Werkgeluk als uitgangspunt

In deze 8-daagse loopbaan-keuze-verwen-jezelf-week staat ontspannen en genieten voorop! Met yoga, wandelen, stilte, rust en een Italiaanse top-keuken. Maar daarnaast krijg je alle kans om met de coaches van Bron-X een week lang zeer geconcentreerd te werken aan jouw persoonlijke loopbaan-issues zoals bijvoorbeeld boventalligheid, ambitie en gezin, zelfstandig ondernemerschap of het vinden van de perfecte baan met werkgeluk als uitgangspunt.

Ga je met ons mee dit jaar?

Dat kan in de week van zondag 12 mei t/m zondag 19 mei of de week van zondag 22 september t/m zondag 29 september 2019. En misschien alvast prettig om te weten, de ervaring heeft ons geleerd dat werkgevers steeds vaker bereid zijn om bij te dragen in de kosten…

Ik verheug me dan ook op je komst!”

Wil je meer weten over het programma, de inhoud of de kosten? Stuur dan een mailtje naar mariette@bron-x.nl, kijk op www.bron-x.nl 
of bel Mariette op 06 5322 0951

Beperkt aantal plekken beschikbaar.