Deelnemen & boeken

Als je wilt deelnemen aan een vakantie op ons landgoed Maso Michei kun je dit doen door het sturen van een kort berichtje via het contact-formulier waarin je aangeeft wanneer je wilt komen. Je krijgt dan van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Als er nog plaats is geven wij je een optie voor 5 dagen, zodat jij vrij kunt vragen op je werk, met je familie kunt overleggen of je reis kunt organiseren.

Nadat we binnen 5 dagen je definitieve aanmelding hebben ontvangen ontvang je van ons de officiële bevestiging van je deelname, informatie over de wijze van betaling en handige reistips. Als er geen plaats meer is laten wij je weten in welke weken er nog wel mogelijkheden zijn. In ieder geval krijg je altijd snel en een persoonlijk antwoord op je vraag.

Overigens kun je voor eventuele praktische vragen ook altijd een kijkje nemen in de rubriek veelgestelde vragen. Waaschijnlijk kun je het antwoord op je vraag hier snel en eenvoudig vinden. Maar anders mag je ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen, we denken graag met je mee. 

Wat ons betreft dan ook, ci vediamo in Italia, oftewel tot ziens in Italië!