Vrijplaats

Een plek waar de wind door je hoofd waait Waar je doet waar je buik van gaat zingen Waar je droomt, zoveel je kan Waar je bent wie je bent Een plek van zand, van bergen, van lucht, van aarde, van vuur Een plek waar je nooit verdwalen kunt Een plek waar de vrijheid woont Daar wil ik zijn En als ik daarvan vertrek, Neem ik die plek mee overal waar ik nog komen ga

Wende

Harmonie & innerlijke rust

Tijdens je vakantie staat er iedere ochtend een yogales op het programma waarin je kennis maakt met de unieke waarde van yoga. Een aanbod dat draait om ontspanning, inspanning, concentratie én samen plezier maken.

Alle lessen (die afhankelijk van de nationaliteit van de deelnemers in het Engels of in het Nederlands gegeven worden) vinden plaats in een prachtige studio in de buitenlucht waarvan alle ramen helemaal open kunnen. Dat is het aangename met het aangename combineren. Je doet aan yoga met uitzicht over de bergen en tegelijkertijd voel je de de zuivere lucht om je heen en de zon op je huid. Een weldadige combinatie...

In de lessen werken we met elementen uit diverse actieve en levendige yogavormen die worden samengevoegd tot een evenwichtig programma dat de vraag en mogelijkheden van onze gasten als uitgangspunt heeft. Een afwisselend aanbod dat voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk is. Elke bijeenkomst wordt afgsloten met ontspanning, mooie muziek en/of afhankelijk van de docent, samenzang.

Met een prettig en voldaan gevoel verlaat je de les en is het tijd om te gaan lunchen. In de keuken van het landhuis is onze kok Marco inmiddels volop bezig met de voorbereidingen van de middagmaaltijd en staat er een mooi gedekte tafel al op je te wachten. Je hoeft je alleen maar aan te schuiven, heelijk toch?

Culinair vakmanschap
De gerechten uit ons restaurant zijn afkomstig uit de Italiaanse regionale keuken gecombineerd met overheerlijke vegetarische variaties en bereid met streekgebonden producten zoals olijfolie, kaas, polenta, honing en prachtige wijnen van o.a. het eigen landgoed. 

Vijf dagen kun je genieten van volledige verzorging waarbij Marco je dagelijks zal verrassen met zijn vakmanschap, bevlogenheid en gas-tronomische hoogstandjes. Een lust voor de tong en voor het oog! Voor velen een goede reden om het fototoestel aan tafel bij de hand te houden en vol overgave te genieten van al het moois dat hij op tafel zet. Dagelijks twee keer een vegetarisch drie-gangen diner aangeboden door een vakman met liefde voor de Italiaanse keuken? Dat is genieten op het hoogste niveau!


Op woensdag heb je de mogelijkheid zelf te kiezen waar je wilt gaan dineren. Maar wij doen je natuurlijk ook graag een voorstel. Zo kun je kennismaken met traditionele recepten uit de provincie Trentino waar authentieke recepten gebaseerd op de boerentraditie in ere worden gehouden zoals carne salada, canederli in brodo of strangolapreti.

En misschien ook prettig om te weten, de hele week staat er een grote schaal met vers fruit voor je klaar. Oftewel een week om te proeven, te ontdekken en culinair meer dan verwend te worden!

Vier het leven...
Naast het dagelijkse yoga-ochtendprogramma kun je tijdens je vakantie, onder het motto 'niets hoeft maar alles mag' ook deelnemen aan diverse activiteiten, zoals wandelen in de directe omgeving van ons landgoed, een boottocht op het Gardameer, winkelen in Riva del Garda, genieten van live muziek in onze yoga-studio of een bezoek aan de Opera in de beroemde Arena van Verona... 

De keuze is aan jou!

Maar misschien geef je de voorkeur aan een weldadige massage of een uurtje in de sauna. Of kies je ervoor om je over te geven aan de oase van rust op het zon-overgoten terras waar het goed vertoeven is. Heerlijk met een boek onder een parasol, schommelend in een hangmat en nippend van een koel glas witte wijn. Dat is het Italiaanse 'dolce far niente' op haar best, oftewel puur genieten van 'het zoete niets-doen' en het leven zoals het zich aandient.

Ook het transport is al voor je geregeld. Voor alle uitstapjes staat ons shuttlebusje tot je beschikking. Je ziet, aan alles is gedacht.