LaContessaGastenboek

Gastenboek

Piek Stor

Alweer een paar weken terug uit Italië maar nog steeds word ik aangesproken door mensen: "Vertel es over waar je was, want zo te zien op FB was het erg mooi, perfect verzorgd en had je het reuze naar je zin...". Dan zucht ik diep, glimlach met glinsterende ogen en vraag: "Heb je even..." en dan brand ik los.

Annette

Lieve mensen van LaContessa, het was weer een onbeschrijflijk heerlijke week. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om ons te verwennen, thuis te laten voelen en gelukkig te laten zijn. Heel veel dank daarvoor! Alle goeds voor jullie allemaal en hopelijk tot snel wederziens! Heel veel liefs van Annette

Franca

Goedendag Arno, ik wil je hartelijk bedanken voor de goede zorgen, voor mij was het een heerlijke vakantie, genoten van het heerlijke eten en de zeer goede wijn. Maar vooral alles was goed geregeld, en dat was genieten. Bedankt, en wie weet kom ik weer terug, ik kan het iedereen aanraden! Met vriendelijke groet Franca van Oijen - Werdmolder.

Hanneke

Terug van een geweldige vakantie met maar èèn puntje van kritiek...ze zijn veel te bescheiden bij LaContessa. Wat een kwaliteit, inspirerende yogalessen, welgemeende gastvrijheid en fantastische keuken! Een extra complimentje voor de chef-kok en een absolute aanrader! Boek deze vakantie en gun jezelf een onvergetelijke en heerlijke week!

Leonie

Wat fijn als het je beter treft dan dat je verwachtte. Gastvrijheid in optima forma; elke dag vers fruit, heerlijk eten en mooie wijnen. Trips werden georganiseerd. In een schitterende omgeving met lieve en leuke medereizigers heb ik genoten van alles. Van de yoga, de wandelingen, de omgeving en het gezelschap. Het was top! Dank aan jullie allen die het tot een succes hebben gemaakt!


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 90