LaContessaGastenboek

Gastenboek

Shulamiet en Wilco

Een advertentie in het Yoga-magazine bracht ons naar jullie paradijsje. We kwamen met een 'open mind' maar als we verwachtingen hadden gehad dan hadden jullie ze allemaal overtroffen. Alles was geweldig! Heel veel dank van ons beiden.

Sharon

Lieve Jana & Arno, binnenkomen met de geur van lavendel. En dan al die andere details die het verblijf zo aangenaam maken (van 'fluffy' handdoeken en badjas, naar spiksplinterschone kamer, de bloeiende rozenstruik, de theezakje in het gelid :), de extra regenjasjes, waaiertjes, verrekijker tot de heerlijke gerechten op de prachtig opgemaakte borden). Jullie aandacht voor elke individuele gast in deze te mooi voor woorden omgeving van de kleine dolomieten maakte het, onvergetelijk! Dank jullie wel!

Irma

Verheug me op weer een heerlijke week in september. Het was vorig jaar zo'n relaxte, ongedwongen verwen-vakantie op een prachtige locatie en met een geweldige gastheer.

Jet

Voor de eerste keer alleen op vakantie. Bewust gekozen voor een wellnessvakantie. Alles wat LaContessa te bieden had sprak me aan. Yoga, wandelen en sauna. Het was een fantastische week. Vooral de prettige gastheer Arno. Elke ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar, daarna volgende er nog 2 x een overheerlijk 3 gangen diner, met heerlijk passende wijnen uit de streek. Nu drie weken later, geniet ik er nog helemaal van na!

Marja

Net terug van een heerlijke week op een unieke locatie. Een elegant landhuis gelegen in een schitterende omgeving waar alles tot in de puntjes geregeld is, of het nu gaat over de yogalessen, de wandelingen of het heerlijke eten. De gastvrijheid is ongekend. Arno, nogmaals heel hartelijk dank voor een geweldige vakantie.


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 97