LaContessaGastenboek

Gastenboek

Rian

Voor mij was deze yoga vakantie een droom! De omgeving, de bergen, een en al druiven en schone lucht. Bovenaan in de bergen in dat mooie landhuis was het adembenemend! Arno was een op en top gastheer en zorgde dat je niets tekort kwam. Het eten was een streling voor de tong, door de kok Marco. Elke ochtend yoga en in de middag tijd voor een mooie wandeling in de bergen. Of naar het Gardameer en op zondag Verona. Het was onvergetelijk, genieten. Jammer dat het zo snel ging.
Het is zeker een plek om terug te komen als je helemaal tot rust wil komen. Bedankt voor alle goede zorgen!

Shulamiet en Wilco

Een advertentie in het Yoga-magazine bracht ons naar jullie paradijsje. We kwamen met een 'open mind' maar als we verwachtingen hadden gehad dan hadden jullie ze allemaal overtroffen. Alles was geweldig! Heel veel dank van ons beiden.

Sharon

Lieve Jana & Arno, binnenkomen met de geur van lavendel. En dan al die andere details die het verblijf zo aangenaam maken (van 'fluffy' handdoeken en badjas, naar spiksplinterschone kamer, de bloeiende rozenstruik, de theezakje in het gelid :), de extra regenjasjes, waaiertjes, verrekijker tot de heerlijke gerechten op de prachtig opgemaakte borden). Jullie aandacht voor elke individuele gast in deze te mooi voor woorden omgeving van de kleine dolomieten maakte het, onvergetelijk! Dank jullie wel!

Jet

Voor de eerste keer alleen op vakantie. Bewust gekozen voor een wellnessvakantie. Alles wat LaContessa te bieden had sprak me aan. Yoga, wandelen en sauna. Het was een fantastische week. Vooral de prettige gastheer Arno. Elke ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar, daarna volgende er nog 2 x een overheerlijk 3 gangen diner, met heerlijk passende wijnen uit de streek. Nu drie weken later, geniet ik er nog helemaal van na!

Marja

Net terug van een heerlijke week op een unieke locatie. Een elegant landhuis gelegen in een schitterende omgeving waar alles tot in de puntjes geregeld is, of het nu gaat over de yogalessen, de wandelingen of het heerlijke eten. De gastvrijheid is ongekend. Arno en Jana, nogmaals heel hartelijk dank voor een geweldige vakantie!


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 95