LaContessaGastenboek

Gastenboek

Marja

Net terug van een heerlijke week op een unieke locatie. Een elegant landhuis gelegen in een schitterende omgeving waar alles tot in de puntjes geregeld is, of het nu gaat over de yogalessen, de wandelingen of het heerlijke eten. De gastvrijheid is ongekend. Arno, nogmaals heel hartelijk dank voor een geweldige vakantie.

Sharon

In september heb ik mogen genieten van een fantastische week op een unieke locatie, voor mij de overtreffende trap! De rust, de schitterende omgeving, de gastvrijheid, het culinaire genot, de zorgzaamheid en tot in de perfectie alles geregeld! Ik ben dankbaar en kom graag volgend jaar terug!

Peter

Eind Juli hebben wij een prachtige week samen mogen beleven bij LaContessa op hun landgoed Maso Michei. Ondanks dat de beschrijving op deze website erg goed is, overtreft de praktijk in dit geval datgene wat is beschreven. Het is ook lastig het gevoel dat je krijgt te beschrijven. De samenvoeging van de mooie omgeving, de rust, het vrijblijvende maar ook de verzorging (de wijn-spijs combinatie) en de welhaast ultieme gastvrijheid is echt perfect. Arno en je "crew" nogmaals bedankt, groet Peter en Isabella

Piek Stor

Alweer een paar weken terug uit Italië maar nog steeds word ik aangesproken door mensen: "Vertel es over waar je was, want zo te zien op FB was het erg mooi, perfect verzorgd en had je het reuze naar je zin...". Dan zucht ik diep, glimlach met glinsterende ogen en vraag: "Heb je even..." en dan brand ik los.

Annette

Lieve mensen van LaContessa, het was weer een onbeschrijflijk heerlijke week. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om ons te verwennen, thuis te laten voelen en gelukkig te laten zijn. Heel veel dank daarvoor! Alle goeds voor jullie allemaal en hopelijk tot snel wederziens! Heel veel liefs van Annette


Berichten 1 tot en met 5 van totaal 93