LaContessaGastenboek

Gastenboek

Annette

Lieve mensen van LaContessa, het was weer een onbeschrijflijk heerlijke week. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om ons te verwennen, thuis te laten voelen en gelukkig te laten zijn. Heel veel dank daarvoor! Alle goeds voor jullie allemaal en hopelijk tot snel wederziens! Heel veel liefs van Annette

Franca

Goedendag Arno, ik wil je hartelijk bedanken voor de goede zorgen, voor mij was het een heerlijke vakantie, genoten van het heerlijke eten en de zeer goede wijn. Maar vooral alles was goed geregeld, en dat was genieten. Bedankt, en wie weet kom ik weer terug, ik kan het iedereen aanraden! Met vriendelijke groet Franca van Oijen - Werdmolder.

Hanneke

Terug van een geweldige vakantie met maar èèn puntje van kritiek...ze zijn veel te bescheiden bij LaContessa. Wat een kwaliteit, inspirerende yogalessen, welgemeende gastvrijheid en fantastische keuken! Een extra complimentje voor de chef-kok en een absolute aanrader! Boek deze vakantie en gun jezelf een onvergetelijke en heerlijke week!

Leonie

Wat fijn als het je beter treft dan dat je verwachtte. Gastvrijheid in optima forma; elke dag vers fruit, heerlijk eten en mooie wijnen. Trips werden georganiseerd. In een schitterende omgeving met lieve en leuke medereizigers heb ik genoten van alles. Van de yoga, de wandelingen, de omgeving en het gezelschap. Het was top! Dank aan jullie allen die het tot een succes hebben gemaakt!

Gerrie

Het was de hemel op aarde!
Een week met een gouden rand!
Dank jullie allen...
Lieve groet, Gerrie


Berichten 6 tot en met 10 van totaal 94