LaContessaGastenboek

Gastenboek

Petra

Na alle prachtige berichten in dit gastenboek wil/kan ik nog maar een ding zeggen: mocht je ook aan een vakantie van LaContessa willen deelnemen maar nog twijfelen...dan zeg ik...DOEN! Het is een prachtige week waar je heerlijk in de waten wordt gelegd. Alleen al om de geweldige Italiaanse keuken...pure verwennerij! Alle compilmenten voor Arno, Irma en de kokkin!

Erica

Zoals beloofd een berichtje in het gastenbboek...om jullie nogmaals te laten weten hoe geweldig ik genoten heb. Tjonge, jonge wat hebben jullie het goed voor elkaar en wat ben ik in de watten gelegd. Alles wat jullie vooraf beloven is meer dan uitgekomen, mijn oprechte complimenten en welgemeende dank daarvoor! Ik hoop dat nog heel veel mensen jullie weten te vinden om ook weekje heerlijk op adem te komen en verwend te worden. Een absolute aanrader!

Judith

Ik heb lang gezocht naar de perfecte yoga-vakantie, maar heb hem nu gevonden bij LaContessa. Een mooie dosering yoga per dag, heerlijk eten en drinken. Mooie villa, fijne gastvrouw en gastheer. Leuke groep van 9 vrouwen. Heerlijke Thaise massage van Marco, de opera in Verona als kers op de taart! Volgend jaar zeker weer! Dank Arno, Sylvia en team voor de goede zorgen

Annette

De tocht naar Maso Michei is al een beleving op zich. Naarmate de rit langer duurt verstilt het leven van de drukke wereld, en waan je je meer in rust en schoonheid. Het gevoel dat je in een sprookjesboek beland bent explodeert zodra je uitstapt bij het bereiken van het prachtige huis waar je de komende week mag zijn. Het gevoel van sprookjesachtigheid wordt al snel verruimd naar een gevoel van welkom en thuis zijn, na de hartelijke ontvangst door Arno, Sylvia, Marcello, Ollie, Luna en Claudio. Iedere ochtend na een heerlijk ontbijt de yoga van een liefdevolle, betrokken en kundige docente (in mijn geval AnneMarie), twee maal daags een voortreffelijk driegangendiner, de fijne uitstapjes, de mooie gesprekken, de klaterende lachsalvo’s en daarbij het toenemende gevoel dat je met een familie bent in plaats van met een groep, hebben wederom geleid tot een prachtige ervaring die als schone herinnering is opgeslagen in mijn hart.

Eline Groenendijk

De eerste yogaweek op de nieuwe locatie: Maso Michei! Wat een fantastische week! Fijne yogalessen, fantastische mensen ontmoet en heerlijke wijnen & spijzen! Arno & Sylvia leggen je compleet in de watten tijdens deze rustgevende week. De locatie is prachtig en de natuur overweldigend mooi. Ik kan iedereen deze week aanraden!


Berichten 21 tot en met 25 van totaal 94