LaContessaGastenboek

Gastenboek

Chris en Hilde

Ook wij, Belgen, hebben ons thuis gevoeld in het paradijs van LaContessa. De hartverwarmende gastvrijheid, de intense yoga lessen, het heerlijke eten en de lekkere wijntjes.... Een week van overvloedig, puur genieten. Tot weerziens !

Marian

Lieve mensen van LaContessa, in een woord geweldig! Wat heb ik een fijne vakantie gehad en genoten van alles wat jullie hebben aangeboden en voor ons gedaan. Van de yogales tot de wandeling, van het eten tot de uitstapjes en van jullie landgoed met het prachtige uitzicht tot de ultieme gastvrijheid...allemaal heerlijk en ook qua prijsstelling perfect! Ik weet het dan ook zeker, ik kom gauw weer terug! Lieve groet aan allemaal, Marian

Petra

Na alle prachtige berichten in dit gastenboek wil/kan ik nog maar een ding zeggen: mocht je ook aan een vakantie van LaContessa willen deelnemen maar nog twijfelen...dan zeg ik...DOEN! Het is een prachtige week waar je heerlijk in de waten wordt gelegd. Alleen al om de geweldige Italiaanse keuken...pure verwennerij! Alle compilmenten voor Arno, Irma en de kokkin!

Erica

Zoals beloofd een berichtje in het gastenbboek...om jullie nogmaals te laten weten hoe geweldig ik genoten heb. Tjonge, jonge wat hebben jullie het goed voor elkaar en wat ben ik in de watten gelegd. Alles wat jullie vooraf beloven is meer dan uitgekomen, mijn oprechte complimenten en welgemeende dank daarvoor! Ik hoop dat nog heel veel mensen jullie weten te vinden om ook weekje heerlijk op adem te komen en verwend te worden. Een absolute aanrader!

Judith

Ik heb lang gezocht naar de perfecte yoga-vakantie, maar heb hem nu gevonden bij LaContessa. Een mooie dosering yoga per dag, heerlijk eten en drinken. Mooie villa, fijne gastvrouw en gastheer. Leuke groep van 9 vrouwen. Heerlijke Thaise massage van Marco, de opera in Verona als kers op de taart! Volgend jaar zeker weer! Dank Arno, Sylvia en team voor de goede zorgen


Berichten 21 tot en met 25 van totaal 95