LaContessaGastenboek

Gastenboek

Annette

De tocht naar Maso Michei is al een beleving op zich. Naarmate de rit langer duurt verstilt het leven van de drukke wereld, en waan je je meer in rust en schoonheid. Het gevoel dat je in een sprookjesboek beland bent explodeert zodra je uitstapt bij het bereiken van het prachtige huis waar je de komende week mag zijn. Het gevoel van sprookjesachtigheid wordt al snel verruimd naar een gevoel van welkom en thuis zijn, na de hartelijke ontvangst door Arno, Sylvia, Marcello, Ollie, Luna en Claudio. Iedere ochtend na een heerlijk ontbijt de yoga van een liefdevolle, betrokken en kundige docente (in mijn geval AnneMarie), twee maal daags een voortreffelijk driegangendiner, de fijne uitstapjes, de mooie gesprekken, de klaterende lachsalvo’s en daarbij het toenemende gevoel dat je met een familie bent in plaats van met een groep, hebben wederom geleid tot een prachtige ervaring die als schone herinnering is opgeslagen in mijn hart.

Eline Groenendijk

De eerste yogaweek op de nieuwe locatie: Maso Michei! Wat een fantastische week! Fijne yogalessen, fantastische mensen ontmoet en heerlijke wijnen & spijzen! Arno & Sylvia leggen je compleet in de watten tijdens deze rustgevende week. De locatie is prachtig en de natuur overweldigend mooi. Ik kan iedereen deze week aanraden!

Marianne

Een heerlijke week loopt ten einde. De eerste week van het vakantieseizoen 2015 op de prachtige locatie Maso Michei. Ik ga nog vaak terugdenken aan de gesprekken met niet alleen de gasten maar ook het team dat zo goed voor iedereen zorgde. Er was tijd en aandacht voor elk die daar behoefte aan had. Super!!! Arno, Sylvia, Terry en medegeasten het was een voorrecht om samen met jullie deze week te mogen meemaken.

Natalia

De week bij jullie zal ik nooit vergeten! Ik had deze reis, zoals nog anderen in de groep mezelf cadeau gedaan, en daarbij heb ik ook nog een heel bijzondere verjaardag gehad. De ontvangst en de kleine details waren steeds op en top in orde; voor iedereen werd er gezorgd alsof het eigen familie was door mensen die met hart en ziel werken aan hun levensdroom.... Het was een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen, en zeker en vast voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles!

Kristen

Met regelmaat denk ik terug aan de heerlijke week die ik bij jullie heb doorgebracht. De nieuwe ervaring met yoga heeft me een boost energie gegeven! Ik kan weer ergens helemaal enthousiast over zijn, en daar was ik hard aan toe. Bijzonder om te ervaren wat yoga teweeg kan brengen. Het heeft me erg goed gedaan en ook nieuwe inzichten gegeven, maar vooral: perspectief geboden. Ik heb meteen de eerstvolgende week na de vakantie het besluit genomen om een voorgenomen paadje níet uit te wandelen. En dat is voor mij een nieuwe ervaring. Bedankt voor het inzicht dat ik vanuit jullie lustoord mee mocht nemen en voor de ballast die ik er mocht "achterlaten"! Heb genoten van jullie liefdevolle verzorging, van de yoga, van de verwennerij, het heerlijke eten, van mijn maatjes Luna en Ollie en van de prachtige plek... Het ga jullie allen goed!


Berichten 26 tot en met 30 van totaal 95