LaContessaGastenboek

Gastenboek

Marianne

Een heerlijke week loopt ten einde. De eerste week van het vakantieseizoen 2015 op de prachtige locatie Maso Michei. Ik ga nog vaak terugdenken aan de gesprekken met niet alleen de gasten maar ook het team dat zo goed voor iedereen zorgde. Er was tijd en aandacht voor elk die daar behoefte aan had. Super!!! Arno, Sylvia, Terry en medegeasten het was een voorrecht om samen met jullie deze week te mogen meemaken.

Natalia

De week bij jullie zal ik nooit vergeten! Ik had deze reis, zoals nog anderen in de groep mezelf cadeau gedaan, en daarbij heb ik ook nog een heel bijzondere verjaardag gehad. De ontvangst en de kleine details waren steeds op en top in orde; voor iedereen werd er gezorgd alsof het eigen familie was door mensen die met hart en ziel werken aan hun levensdroom.... Het was een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen, en zeker en vast voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles!

Kristen

Met regelmaat denk ik terug aan de heerlijke week die ik bij jullie heb doorgebracht. De nieuwe ervaring met yoga heeft me een boost energie gegeven! Ik kan weer ergens helemaal enthousiast over zijn, en daar was ik hard aan toe. Bijzonder om te ervaren wat yoga teweeg kan brengen. Het heeft me erg goed gedaan en ook nieuwe inzichten gegeven, maar vooral: perspectief geboden. Ik heb meteen de eerstvolgende week na de vakantie het besluit genomen om een voorgenomen paadje níet uit te wandelen. En dat is voor mij een nieuwe ervaring. Bedankt voor het inzicht dat ik vanuit jullie lustoord mee mocht nemen en voor de ballast die ik er mocht "achterlaten"! Heb genoten van jullie liefdevolle verzorging, van de yoga, van de verwennerij, het heerlijke eten, van mijn maatjes Luna en Ollie en van de prachtige plek... Het ga jullie allen goed!

Els

Een weekje met LaContessa was voor mij écht een cadeautje en puur genieten. Van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de prachtige bergen. Van inspirerende yogalessen met ruimte voor nieuwe inzichten. Van liggen in de hangmat met een boekje. Van de prachtige wandelingen. Van de kookkunsten van de kok. En natuurlijk van alle lieve aandacht. Relaxed en vol energie ging ik weer terug naar Nederland. Liefs Els

Joke

Met weenmoed denk ik regelmatig terug aan mijn geweldige vakantie bij jullie, het was onvergetelijk! Genoeg reden om me zelf weer zo'n heerlijke week kado te doen. Ik zie er naar uit! Liefs Joke


Berichten 26 tot en met 30 van totaal 94