LaContessaGastenboek

Gastenboek

Petra

Ja, het is zover. Ik heb vandaag mijn yogavakantie voor 2015 geboekt!! Geweldig, ik kan niet wachten...hoi, hoi!

Monica

Lieve mensen van LaContessa. Ik heb vandaag jullie nieuwe site en landhuis bewonderd. Dat ziet er allemaal prachtig en veelbelovend uit. Een ding weet ik dan ook als zeker: in 2015 kom ik graag bij jullie op vakantie. Ik verheug me erop! Heel veel succes en tot dan!

Jessie

Heel erg bedankt voor de mooie week! Ik heb genoten... van iedere minuut... De persoonlijke aandacht, de goede zorgen, het heerlijke eten en de prachtige omgeving hebben me goed gedaan. Een week om nooit te vergeten èn een week die een vervolg gaat krijgen, zowel hier in Nederland als in Italië! Veel liefs uit het momenteel regenachtige Nederland...

Cora & Noud

Wat hebben we van jullie warmte en gezelligheid genoten! Wat een perfectie! We hebben er ons in gelaafd. Yoga, gastvrijheid, maaltijden, rust, natuur, grapjes, noem maar op. Nogmaals dank dat we hier onderdeel van mochten en konden zijn.

Linda

Wat hebben jullie een mooi "concept" bedacht met LaContessa! Naast de wonderschone omgeving van het Gardameer, is het dankzij jullie uitmuntende gastheer- vrouwschap dat eenieder zich op zijn/haar gemak kan voelen. Als onervaren groepsreiziger is het mij bijzonder goed bevallen. Dank voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke ervaring en natuurlijk ook dank aan mijn medegroepsreizigers!


Berichten 31 tot en met 35 van totaal 94