LaContessaGastenboek

Gastenboek

Linda

Wat hebben jullie een mooi "concept" bedacht met LaContessa! Naast de wonderschone omgeving van het Gardameer, is het dankzij jullie uitmuntende gastheer- vrouwschap dat eenieder zich op zijn/haar gemak kan voelen. Als onervaren groepsreiziger is het mij bijzonder goed bevallen. Dank voor jullie bijdrage aan deze onvergetelijke ervaring en natuurlijk ook dank aan mijn medegroepsreizigers!

Vincent en Isolde

Lieve Arno en Jana, Wat een prachtige vakantie hebben wij toch gehad. Wat jullie de mensen bieden is een fantastische ervaring die we nog lang zullen blijven koesteren. Esther bedankt voor de fijne yogalessen. Alsook het eten was heerlijk en de massages zalig. De tuin, de hangmatten de wandelingen...kortom prachtig. Is zeker voor herhaling vatbaar. Dikke kussen vanuit België!

Yolanda

Wat een mooie week hebben jullie ons geschonken. Niets is teveel en met zoveel liefde en warmte. Onvergetelijk. Esther dank je wel voor de “speciale” yogalessen. Hartelijk dank Mateo voor de fijne massages, Sarah/Mario(haha) voor de verzorging, Luca voor de heerlijke maaltijden. En niet te vergeten de Yoga vriendjes en vriendinnetjes voor de lach, traan en vertrouwen. Probeer thuis de sfeer, de bijzondere plek en mooie uitzichten vast te houden. Maar kan beter gewoon teruggaan naar deze fijne plek met lieve mensen!!

Elise

Hartelijk bedankt voor de unieke week! Ik heb van iedere minuut genoten en kijk met heel veel plezier naar mijn foto's om in de stemming te blijven. Ik heb na thuiskomst dagenlang geen tv of radio aan gehad om de 'ban' niet te verbreken. Ik kijk verlangend uit naar de toekomst. Ik wens jullie nog een heel fijne nazomer. PS voor zij die net als ik voor het eerst alleen op reis willen gaan: DOEN!

Ruud en Jolanda

Nogmaals willen wij jullie bedanken voor de geweldige yoga week welke wij bij jullie hebben mogen beleven! Het was in één woord fantastisch! De mooie lessen van Irina, het eten, de sfeer, de mensen, de gastvrijheid, de massages en nog veel meer,... Met heel veel plezier en warmte denken wij terug aan de heerlijke week bij jullie! Jullie zijn nog niet van ons af,.. we komen zeker terug!


Berichten 36 tot en met 40 van totaal 95