LaContessaGastenboek

Gastenboek

Marianne

Wat een fantastische vakantie hebben wij bij jullie gehad. We genieten nog na van jullie verwennerij, het heerlijke eten, de lekkere wijn, de goede gesprekken en de prachtige plek. We hebben het als een hele bijzondere week ervaren! Liefs, Zwany en Marianne

Marieke

Nog vaak denk ik terug aan mijn heerlijke weekje bij jullie! Ook al had ik nog nooit iets aan yoga gedaan, hier in NL heb ik de lessen voortgezet. Heerlijk, maar geen juf haalt het bij Carla!! En Arno, nog bedankt voor de muzikale inspiratie: ik luister nog vaak naar Ludovico Einaudi en probeer het nu zelf te spelen op mijn piano. Paste helemaal in de sfeer en als ik het speel gaan mijn gedachten automatisch weer even naar LaContessa!

Diva

Ik wil nog laten weten dat ik een fantastische week heb gehad! De naam zeg het al, en ik voelde me ook als een LaContessa door jullie liefde, gastvrijheid, het heerlijk eten, de omgeving en de mensen om me heen. Ik kijk nog heel vaak terug naar de prachtige foto's en dan ervaar ik weer de schoonheid van de omgeving en de rust die het uitstraalt. Niet te vergeten ook de super lessen van Terry. Dank voor de ervaring, Liefs Diva

willy

Wat heb ik genoten van een perfecte yogavakantie! Dit alles in een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Voorop stond genieten en doen waar je zin in hebt, en dat is heel goed gelukt! iedereen die daartoe bijgedragen heeft; heel veel dank daarvoor!

Yvette

Graag wil ik jullie even laten weten hoe ik nog nageniet van het heerlijk, ontspannend weekje bij jullie. Ik merk nu nog meer als vorige week hoe goed het me heeft gedaan. Mijn yogaleraar zag me stralen deze week, ik voelde me ook zo. Jullie verzorging, warmte, aandacht, liefde voor de medemens heeft me geïnspireerd hoe mooi alles ook kan zijn. Bedankt voor alles!


Berichten 41 tot en met 45 van totaal 94