LaContessaGastenboek

Gastenboek

dirk

't ja ik moet het toegeven, als niet-yoga beoefenaar, behalve die ene week, praat ik graag terug over deze vakantie. De combinatie van het aangename verblijf met daarbovenop de zon, lekker eten en veel aangename mensen, hebben me goed gedaan. De yoga was daarbij een verrassend extraatje. Een absolute aanrader!

Jacq en Chloe

Dank jullie wel voor de fantastische week die ons beiden zeer veel heeft gebracht. Wat een zaligheid met deze groep, met jullie goede zorgen en deze fantastsche omgeving. Liefs Jacq en Chloe, moeder en dochter

Fokko

Ik heb de afgelopen week enorm genoten van alle mooie dingen en goede, inspirerende mensen en activiteiten in een paradijselijke omgeving. De gastvrijheid, het heerlijke eten, de uitstekende yogasessies o.l.v. Esther en de warmte, openheid en gezelligheid in de groep. En dan vergeet ik nog van alles. Ik krijg de tranen weer in de ogen als ik er aan terugdenk.

Josee

Ik heb er een nieuwe MANTRA bij gekregen: LA CO TES SA! Adem rustig drie keer op de klanken in en uit met de ruisende adem en zie wat er gebeurt...diepere ontspanning, genieten, natuur, eenvoud en contact.... Hartelijke groeten Josee

Natalia

De week bij jullie zal ik nooit vergeten! Ik had deze reis, zoals nog anderen in de groep mezelf cadeau gedaan, en daarbij heb ik ook nog een heel bijzondere verjaardag gehad. De ontvangst en de kleine details waren steeds op en top in orde; voor iedereen werd er gezorgd alsof het eigen familie was door mensen die met hart en ziel werken aan hun levensdroom.... Het was een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nazinderen, en zeker en vast voor herhaling vatbaar. Bedankt voor alles!


Berichten 46 tot en met 50 van totaal 94