LaContessaGastenboek

Gastenboek

Yvette

Graag wil ik jullie even laten weten hoe ik nog nageniet van het heerlijk, ontspannend weekje bij jullie. Ik merk nu nog meer als vorige week hoe goed het me heeft gedaan. Mijn yogaleraar zag me stralen deze week, ik voelde me ook zo. Jullie verzorging, warmte, aandacht, liefde voor de medemens heeft me geïnspireerd hoe mooi alles ook kan zijn. Bedankt voor alles!

dirk

't ja ik moet het toegeven, als niet-yoga beoefenaar, behalve die ene week, praat ik graag terug over deze vakantie. De combinatie van het aangename verblijf met daarbovenop de zon, lekker eten en veel aangename mensen, hebben me goed gedaan. De yoga was daarbij een verrassend extraatje. Een absolute aanrader!

Jacq en Chloe

Dank jullie wel voor de fantastische week die ons beiden zeer veel heeft gebracht. Wat een zaligheid met deze groep, met jullie goede zorgen en deze fantastsche omgeving. Liefs Jacq en Chloe, moeder en dochter

Fokko

Ik heb de afgelopen week enorm genoten van alle mooie dingen en goede, inspirerende mensen en activiteiten in een paradijselijke omgeving. De gastvrijheid, het heerlijke eten, de uitstekende yogasessies o.l.v. Esther en de warmte, openheid en gezelligheid in de groep. En dan vergeet ik nog van alles. Ik krijg de tranen weer in de ogen als ik er aan terugdenk.

Josee

Ik heb er een nieuwe MANTRA bij gekregen: LA CO TES SA! Adem rustig drie keer op de klanken in en uit met de ruisende adem en zie wat er gebeurt...diepere ontspanning, genieten, natuur, eenvoud en contact.... Hartelijke groeten Josee


Berichten 46 tot en met 50 van totaal 95