HomeCopyright

Copyright

De yoga- en wandelvakanties zijn een initiatief van LaContessa. Een onafhankelijke reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van actieve wellnessreizen naar Italië. Niets van deze door LaContessa ontwikkelde website en overige LaContessa publicaties mag zónder vooraf verstrekte toestemming worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Plaatjes / afbeeldingen

Alle rechten voorbehouden. Voor alle foto's en afbeeldingen op deze websites geldt een copyright. Zij mogen daarom niet zonder toestemming worden gebruikt of worden overgenomen. Ook is het niet toegestaan om een link naar de afbeeldingen te plaatsen.

Externe links

Alle rechten voorbehouden. Op deze website vindt je links naar andere sites. Deze links zijn aangebracht ter jouwer informatie. De inhoud van deze sites staat echter niet onder de controle van LaContessa. LaContessa is dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor inhoud, beeld of geluid op deze site.