Vervoer & Route

Als je met het vliegtuig wil reizen dan is de snelste en eenvoudigste verbinding Amsterdam-Verona met Transavia. Als je vroeg boekt bieden zij bovendien vaak aantrekkelijke vroeg-boekerskortingen aan. Kijk voor meer informatie op www.transavia.nl Je kunt natuurlijk ook met de auto komen, een route-beschrijving vindt je hieronder. Je kunt dan vanaf 17.00 uur bij ons in-checken waarna je om 19.30 uur verwacht wordt voor het welkomst-diner. Als je met de trein wilt reizen is het verstandig om naar een NS-station te gaan. Daar zijn ze het beste op de hoogte van routes, tijden en prijzen. Als eindpunt kies je in ieder geval station Rovereto of Ala.

Op aanvraag
Op de aankomst- en vertrektijden van Transavia op het vliegveld Valerio Catullo in Verona bieden wij voor € 49,50 een retour-transferservice aan. Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit bij je reservering doorgeven en het bedrag ter plekke bij ons betalen. Ook van het treinstation in Rovereto of Ala of het busstation in Riva del Garda bieden wij een taxiservice aan voor respectievelijk € 65,- € 45,- en € 75,- per persoon (retour). 

Route-beschrijving
Om je een indruk te geven hoeveel tijd je nodig hebt om met de auto het Gardameer te bereiken; de snelste route vanaf Amsterdam over 1200 km duurt ongeveer 11 uur en 30 minuten. Voor een uitgebreide route-beschrijving zie www.anwb.nl Afhankelijk van het vertrekpunt kun je kiezen uit twee routes om het Gardameer te bereiken; via Duitsland of via Zwitserland. Via Zwitserland is iets korter maar dan krijg je met de Gothardtunnel te maken. Als je Zwitserland door bent kom je bij Chiasso de Italiaanse grens over waar je vervolgens bij Milaan rekening moet houden met de drukte tijdens de spits. Via Duitsland volg je München, Innsbruck en de Brennerpas. Vanaf daar de A22 volgen richting Bolzano, Trento, Modena en Verona. Dan zie je vanzelf de afslag Ala/Avio en vervolgens de bordjes Ala en valle dei Ronchi. In Ala ga je bij de eerste rotonde rechtdoor en vervolgens sla je bij de tweede rotonde rechtsaf (bij bordje SPAR) en volg je de bordjes Ronchi.

Als je de bordjes Ronchi blijft volgen rij je vanzelf door localita' Ronchi en vervolgens localita' Mas. Niet schrikken, de weg is op sommige gedeelten smal en niet overal even goed geasfalteerd. Maar hou vol. Na ongeveer 5 minuten na localita' Mas zie je aan de rechterkant van de weg Maso Michei, je vakantie-adres! Hier kun je een plekje zoeken om je auto te parkeren. Je hebt het gered en je bent meer dan welkom...


Maso Michei
Localita’ Michei
38061 Ronchi di Ala (Trento) Italië
telefoon : 0039 0464 672 087 (Maso)
telefoon : 0031 0629 563 001 (LaContessa)
telefoon : 0039 3472 238 939 (Arno)


(GPS 45°43'53,61N 11°04'27,66N)