Aanbod op maat!

De ervaring leert ons dat organisaties, bedrijven of welzijns-instellingen steeds vaker op zoek zijn naar mogelijkheden om training en coaching te combineren met een bijzondere ervaring, zoals bijvoorbeeld een week met z'n allen naar Italië. Het aanbod moet dan vooral kwalitatief hoogwaardig, onvergetelijk, volledig georganiseerd én betaalbaar zijn. Steeds vaker komen ze dan bij ons terecht...

Onze kennis van de streek, jarenlange ervaring in de reisbranche en contacten met diverse aanbieders in de regio Trentino staan garant voor een scala aan mogelijkheden om het hele jaar te profiteren van een verrassend aanbod. Speciaal ontworpen en afgestemd op uw wensen en doelstelling.

Dat kan natuurlijk in de zomer zijn als u een inhoudelijk programma wilt combineren met
zeilen, surfen, yoga, fietsen, bergbeklimmen of wandelen etc. Maar ook in de winter is de streek waar wij wonen perfect voor een trainings-, cursus-, of inspiratieweek met sneeuwgarantie en volop zon.

De deelnemers kunnen dan hun hart ophalen op de mooiste skypistes van Italië, wandelen met
sneeuw-schoenen in de bergen of genieten van sfeervolle kerstmarkten en romantisch versierde steden. Allemaal in de directe omgeving van het Gardameer. Omringd door prachtige bergtoppen, verstilde landschappen en indrukwekkende panorama's. 

Dus bent u met medewerkers, collega's, vrienden of familie op zoek naar een betaalbaar 'op maat' programma op een 
unieke locatie? Laat het ons weten, we doen u graag een vrijblijvend aanbod.

Voor meer informatie over het landgoed en het landhuis kunt u ook terecht op www.masomichei.net