Wellness staat wat ons betreft voor je goed, gezond en evenwichtig voelen. Gezondheid en genieten van het leven gaan dan ook heel goed samen!

Wandelen tijdens yogaweek!

Mocht je naast of in plaats van de yoga vooral zin hebben om tijdens je vakantie veel te wandelen dan biedt ons programma daarvoor alle ruimte.

Want ga maar na...

Als je zin hebt doe je mee aan de dagelijkse yogabijeenkomst en zo niet...dan kun je gewoon je eigen (wandel) plan trekken. Het is tenslotte jouw vakantie! De omgeving van ons landgoed biedt volop mogelijkheden om er (op eigen gelegenheid of met andere wandelliefhebbers uit de groep) op uit te trekken en diverse pachtige wandelingen te maken. Waarbij wij je/jullie vanzelfsprekend graag van dienst zijn met kaarten, wandeltips en/of vervoer.

Het moge daarbij natuurlijk duidelijk zijn dat je gedurende 'je eigen yoga- wandelweek' ook gewoon volop kunt genieten van al het moois en lekkers dat ons verwen-arrangement te bieden heeft.

Daarnaast willen wij niet onvermeld laten dat er ook voor de wandel- liefhebbers iedere vrijdagmiddag een live-concert op het programma staat verzorgd door Massimiliano Peri met kristallen klankschalen, zang en drums. Een unieke en betoverende ervaring...

Wij wensen je dan ook veel leesplezier op onze site en en zouden het leuk vinden je tijdens een 'yoga-wandelvakantie' te mogen verwelkomen.

En mocht je eerst vrijblijvend willen overleggen over de mogelijkheden, dan hopen wij dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen. We denken graag met je/jullie mee!

Arno Joosten & Jana Luijmes
LaContessa Italy wellness travel