Wellness staat wat ons betreft voor je goed, gezond en evenwichtig voelen. Gezondheid en genieten van het leven gaan dan ook heel goed samen!

Wandelen tijdens yogaweek!

Gezien de grote belangstelling voor onze yogavakanties staan er dit jaar geen wandelweken op de agenda. Simpelweg omdat het aantal plaatsen in ons landhuis beperkt is. Maar mocht je toch zin hebben om een weekje te komen wandelen dan biedt ons bestaande aanbod daarvoor alle ruimte!

Want ga maar na...

Tijdens onze yogavakanties heb je namelijk alle gelegenheid om je eigen programma samen te stellen. Als je zin hebt doe je mee aan de dagelijkse yogabijeenkomst en zo niet...dan kun je gewoon je eigen (wandel) plan trekken. Het is tenslotte jouw vakantie! De omgeving van ons landgoed biedt in ieder geval diverse mogelijkheden om er (op eigen gelegenheid of met andere wandelliefhebbers uit de groep) op uit te trekken en mooie wandelingen te maken.

Waarbij wij je/jullie vanzelfsprekend graag van dienst zijn met kaarten, wandeltips en/of vervoer.
Het moge daarbij duidelijk zijn dat je gedurende 'je eigen wandelweek' ook gewoon volop kunt genieten van al het moois dat ons verwen-arrangement te bieden heeft.

Wij wensen je dan ook veel leesplezier op onze site en en zouden het leuk vinden je tijdens een 'yoga-wandelvakantie' te mogen verwelkomen. En mocht je eerst vrijblijvend willen overleggen over de mogelijkheden, dan hopen wij dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen. We denken graag met je/jullie mee!

Arno Joosten & Jana Luijmes
LaContessa Italy wellness travel