Een landschap dat de zinnen streelt en het gemoed kalmeert. Acht dagen ademloos genieten van de natuur op haar mooist!

Sfeervol & uitnodigend

Umbrië wordt niet voor niets het groene hart van Italië genoemd. En in het centrum van dat groene hart ligt Borgo Castello Panicaglia. Een piepklein dorpje, ontstaan in de middeleeuwen, bestaande uit drie prachtige gebouwen, een kerkje en tegenwoordig ook met een pizzabar en zwembad. 

Een geweldige plek om je vakantie door te brengen en tevens de thuis- haven van LaContessa. Hier logeer je in het 18 kamers tellende hotel dat alle comfort biedt dat je je wensen kunt, met oog voor detail en gevoel voor gastvrijheid. Een hotel waar we er alles aan doen om de kwaliteit van het leven in ere te houden…

Sfeervol overnachten in Umbrië
De Borgo beschikt over meerdere type kamers, die eigentijds zijn ingericht. De warme kleuren en zorgvuldig gekozen materialen passen goed bij de stoere dikke muren en houten balken. Elke kamer is anders, qua grootte en sfeer en ze hebben allemaal uitzicht over de tuin en het ons omringende heuvellandschap. 

Er is een winkeltje met lokale specialiteiten, verse groenten en fruit uit de tuin en een Espressobar. In de tuin, met talloze bloemen en planten, vind je verschillende zitjes en het zwembad met lig- en loungebedden.

Ook buiten het hoogseizoen
Borgo Castello Panicaglia is niet alleen tijdens de zomermaanden een bijzondere plek. Ook buiten het hoogseizoen wordt er veel georganiseerd. Alles om onze gasten zo veel mogelijk te verwennen. Het is niet alleen een perfecte plek voor bijvoorbeeld bruiloften, fiets- en wandelvakanties of voor onze yogavakanties maar ook voor een romantisch weekendje weg. Er even samen tussenuit of een weekje helemaal voor jezelf. Gewoon doen! Simpelweg omdat je het verdiend hebt…

Een landschap vol kleuren
Borgo Castello Panicaglia is een locatie met een bijzondere geschiedenis. Een borgo is een middeleeuws dorpje, compleet met kerkje, ontstaan rondom een kasteel. In ons geval een kasteel dat dateert uit de 13de eeuw. Borgo Castello Panicaglia ligt op een 800 meter hoge heuvel en is omgeven met 20 hectare eigen land.

In de tuin rondom de borgo zijn talloze bloemen en planten te vinden. Ook staan er olijfbomen en zijn er diverse zitjes om in alle rust te kunnen genieten van deze adembenemend mooie plek.

Ontspannen bij het zwembad
We hebben een moestuin en er zijn een aantal fruitbomen. Als je zin hebt kun je dus helpen met het plukken van fruit of het verzamelen van groente voor de gerechten van die dag. Zoals gezegd hebben we ook een zwembad met terras, waar je heerlijk kunt ontspannen op een van de lig- en loungebedden of waar je wat kunt drinken aan de buitenbar. 

Ontdek, beleef en geniet
Binnen in het hotel vind je een sfeervolle zithoek waar je je kunt terug trekken voor een moment voor jezelf of met je medereizigers. Hier kun je een boek lezen, een spelletje doen, naar muziek luisteren of bijpraten over de belevenissen van die dag. Ontdek het zelf, een yogaweek op Borgo Castello Panicaglia biedt alles voor een geslaagde vakantie en is hét adres waar je Italië beleeft, voelt en ervaart. Werp een blik op de foto’s en je voelt direct dat je hier wilt zijn...je koffer al gepakt? Wij verheugen ons op je komst!