Wellness staat wat ons betreft voor je goed, gezond en evenwichtig voelen. Gezondheid en genieten van het leven gaan dan ook heel goed samen!

Puur genieten in Italië

Yoga als middel om tot rust te komen. Dat is in het kort het uitgangspunt van onze yogavakanties. Een week om te ontspannen, nieuwe energie op te doen én bovenal heerlijk verwend te worden!  De weken vinden vanaf 2020 plaats op Borgo Castello Panicaglia in Umbrië. Een nieuwe locatie maar met behoud van al het goede dat je van ons gewend bent. Waarom? Simpel. We willen graag nog beter aansluiten bij de wensen van onze gasten!

En dat hebben we gevonden in dit prachtige hotel in Nocera Umbra. Eigenlijk een authentiek middeleeuws dorpje uit 1266 met een kerkje omgebouwd tot een plek waar je het italiaanse leven nog echt kunt ervaren. Ideaal voor een verblijf in je eentje, met je partner of zelfs met je hele vriendenclub. Alles waar wij zelf blij van worden op vakantie, kunnen wij jou/jullie hier aanbieden. En dat zie je terug in het programma; in de ochtend een ontspannende yogales, dan een weldadige Italiaanse lunch gevolgd door een vrij in te vullen middag. Wat te denken van bijvoorbeeld een mooie wandeling, luieren bij het zwembad, een fietstocht in de omgeving, een wijnproeverij of een bezoek aan de stad Assisi? 

Keuze te over…

Onze weken zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf en daarbij ook wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft. Met tal van activiteiten maar ook met momenten van bezinning. Gewoon aan tafel, genietend van de kwaliteit van het eten, het gezelschap van gelijk-gestemden en de rustgevende atmosfeer van een heerlijke zomeravond met uitzicht over het glooiende heuvellandschap. Juist de combinatie van lichamelijke inspanning en mentale ontspanning maakt deze vakantie zo waardevol. Waarbij ons aanbod zich onderscheidt door vakkennis, persoonlijke aandacht en liefde voor het leven in Italië. 

Geen yoga-ervaring? Dat is geen enkel probleem. Want in principe kan iedereen yoga beoefenen zolang je maar luistert naar je lichaam en op je grenzen let. Het belangrijkste is dat je je graag ontspant door middel van beweging en je je wilt onderdompelen in al het moois dat 'la bella Italia' te bieden heeft. 

Wij wensen je dan ook veel lees- en kijkplezier op onze site en verheugen ons erop je op afzienbare termijn (weer) in Italië te mogen verwelkomen!

Arno Joosten & Jana
Luijmes
LaContessa Italy wellness travel