Wellness staat wat ons betreft voor je goed, gezond en evenwichtig voelen. Gezondheid en genieten van het leven gaan dan ook heel goed samen!

Welkom in Italië

Yoga als middel om tot rust te komen. Dat is in het kort het uitgangspunt van onze yogavakanties. Een week om te ontspannen, nieuwe energie op te doen én bovenal heerlijk verwend te worden! De weken vinden plaats op ons landgoed Maso Michei en zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een moment voor zichzelf en daarbij wil genieten van al het goede dat Italië te bieden heeft.

Onze verbondenheid met het leven in Italië zie je terug in het programma;
 
’s ochtends een ontspannende yogales, dan een weldadige Italiaanse lunch gevolgd door een vrij in te vullen middag. Wat te denken van bijvoorbeeld een bergwandeling, een thai-massage, luieren in een hangmat, een boottocht op het Gardameer of een bezoek aan de opera van Verona? Keuze te over...

Een week met tal van activiteiten maar ook met momenten van bezinning. Gewoon aan tafel, genietend van de kwaliteit van het eten, het gezelschap van gelijkgestemden en de rustgevende atmosfeer van een heerlijke zomeravond met uitzicht over de wijnvelden. Juist de combinatie van lichamelijke inspanning en mentale ontspanning maakt deze vakantie zo waardevol. Waarbij ons aanbod zich onderscheidt door vakkennis, persoonlijke aandacht en liefde voor het leven in Italië.

Geen yoga-ervaring? Dat is geen enkel probleem. Want in principe kan iedereen yoga beoefenen zolang je maar luistert naar je lichaam en op je grenzen let. Het belangrijkste is dat je je graag ontspant door middel van beweging en je je deze week wilt onderdompelen in al het moois dat 'la bella Italia' te bieden heeft.

Tot slot willen wij niet onvermeld laten dat er iedere vrijdagmiddag een prachtig live-concert op het programma staat wekelijks afwisselend verzorgd door o.a. Massimiliano met klankschalen, Eduardo met gitaar, Davide met zang of Riccardo met drums. Een unieke en betoverende ervaring en als cadeautje inbegrepen bij je vakantie-arrangement.
 
Wij wensen je dan ook veel lees- en kijkplezier op onze site en verheugen ons erop je (ook dit jaar weer) in Italië te mogen verwelkomen!

Arno Joosten & Jana Luijmes
LaContessa Italy wellness travel