Welke dag is het? vroeg Poeh. Het is vandaag, piepte Knorretje. Mijn lievelingsdag, zei Poeh.

A.A. Milne

Programma

Het programma van je yogavakantie (zat-zat) en van je midweek-yogavakantie (ma-vrij) ziet er globaal als volgt uit;
 
De aankomstdag op zaterdag (of op maandag) staat in het teken van de eerste kennismaking en 's avonds een gezamenlijk welkomstdiner. Vijf (of drie) ochtenden van de week zijn gevuld met yogalessen. In de middag kun je kiezen voor een ontspannende activiteit. De laatste dag eindigt (voor zowel het week- als het midweek-arrangement) om 10.00 uur na het gezamenlijke ontbijt.
 
Zaterdag (of maandag):
Vanaf 17.00 uur kun je in ons hotel inchecken. Om 19.30 uur wordt je verwacht voor een aperitivo della casa met aansluitend het avond-diner. Mocht je pas na 21.00 uur aankomen dan zorgen wij later op de avond voor een lichte maaltijd.
 

Zondag (of dinsdag):
De eerste dag van je vakantie staat in het teken van acclimatiseren, de eerste yoga-bijeenkomst en het verkennen van de omgeving. Om 19.30 uur ben je welkom voor het gezamenlijke avond-eten.
 
Opbouw programma;
08.00 -   9.00 ontbijt-buffet
09.30 - 11.30 yoga-les (*)
13.00 - 14.00 lunch (3-gangen)
15.00 - 19.00 middagprogrmma (**)
19.30 - avondeten
 (3-gangen)

(*) Met uitzondering van de dinsdag in het week-arrangement. Deze dag bieden wij geen programma aan in het hotel maar staat om 10.00 uur onze taxi voor je klaar om je naar Assisi of het lago di Trasimeno te brengen. Een dag die je dus helemaal kunt besteden zoals je zelf graag wilt. Lekker uitwaaien en zonnebaden aan het meer? Of een dagje winkelen, wandelen en een bezoek aan de kathedraal van Assisi? Je zegt het maar... 

(**) Zowel het week- als het midweek-arrangement biedt de mogelijkheid om de middag geheel naar eigen inzicht in te vullen. Waarbij wij je vanzelfsprekend graag van dienst zijn met tips, suggesties en/of reservering!. 

Zaterdag (of vrijdag):
Het programma eindigt op zaterdag- of vrijdagochtend na het ontbijt en vervolgens met vertrek richting het vliegveld. 

Wil je meer weten over het week- of midweek-arrangement, de inhoud van de yogalessen, de wandel- c.q. fiets-mogelijkheden of een persoonlijk advies? Bel of
mail ons gerust voor meer informatie. We vertellen je
graag alles over de mogelijkheden om op Borgo Castello Pagnicaglia een onvergetelijke yogavakantie te beleven.