Welke dag is het? vroeg Poeh. Het is vandaag, piepte Knorretje. Mijn lievelingsdag, zei Poeh.

A.A. Milne

Week-programma

Het programma van je vakantie ziet er globaal als volgt uit:

De aankomst op zondag staat in het teken van de eerste kennismaking en 's avonds een gezamenlijk welkomstdiner. Vijf ochtenden zijn gevuld met yogalessen. In de middag kun je kiezen voor een ontspannende activiteit. De overige dagen kun je naar eigen inzicht invullen. De laatste dag eindigt het programma met een gezamenlijk zondagochtend-ontbijt.

Zondag:
Vanaf 17.00 uur kun je in ons landhuis inchecken. Om 19.30 uur wordt je verwacht voor een aperitivo della casa met aansluitend het avonddiner. Mocht je vlucht met Transavia pas na 20.00 uur aankomen op het vliegveld van Verona dan is dat voor ons geen probleem! Wij zorgen er dan voor dat onze taxi voor je klaar staat en dat je later op de avond iets lichts kunt eten. De eerste yogales op maandagochtend begint dan natuurlijk wel een half uurtje later. Je hebt tenslotte vakantie, nietwaar?

Maandag:
De eerste dag staat in het teken van acclimatiseren, de eerste yoga-bijeenkomst en het verkennen van de omgeving. Om 19.30 uur ben je welkom voor het gezamenlijke avondeten.

Maandag t/m met zaterdag:
08.00 -   9.00 ontbijt-buffet
09.30 - 12.00 yoga-les (*)
13.00 - 14.00 lunch (3-gangen)
15.00 - 19.00 midagprogramma
19.30 - avondeten
 (3-gangen)

(*) Met uitzondering van woensdag. Op deze dag bieden wij geen programma aan op het landgoed en staat onze taxi voor je klaar om je (gratis) naar het Gardameer te brengen. Een dag die je dus helemaal kunt besteden zoals je zelf graag wilt. Lekker uitwaaien en zonnebaden aan het meer? Of een dagje winkelen, wandelen, een boottocht of bezoek aan het museum? Je zegt het maar. Wij zijn je graag van dienst met insider-tips, programma-suggesties en/of reservering.

En mischien ook alvast leuk om te weten; op vrijdagmiddag om 17.00 uur nodigen wij je graag uit voor een live-concert van Massimiliano Peri met kristallen klankschalen, zang en drums met aansluitend een feestelijk buffet. Zomaar en zonder extra kosten inbegerpen bij je vakantie-arrangement. Dat alles onder het motto 'Vier het leven!'.

Zondag:
Het programma eindigt op zondagochtend na het ontbijt. Wil je meer weten over het programma, de inhoud van de yogalessen of een persoonlijk advies? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden om een ontspannende en onvergetelijke yoga-vakantie te beleven.